Datalogic digimarc barcode scanner

Datalogic PowerScan 9500 RT-serie – Robuust! Leave a comment

Datalogic heeft de PowerScan-serie uitgebreid met speciale varianten voor de detailhandel.

De modellen PD9500-RT, PM9500-RT en PBT9500-RT combineren de bewezen robuustheid van de PowerScan familie met een elegante design. De scanners zijn beschikbaar als bedrade of draadloze variant (Bluetooth of Datalogic STAR band radio). Deze 2D imagers zijn bestand tegen een behoorlijke val en ook beschermd tegen het binnendringen van stof en/of vloeistoffen, dankzij de IP65 certificering.

De krachtige scan-engine leest niet alleen alle gangbare 1D en 2D barcodes, maar ook onzichtbare Digimarc barcodes. voor een ultieme gebruiksgemak zijn er uitvoeringen beschikbaar met een display en toetsen. Voor meer informatie neem contact op.

Geef een reactie