barcode scanner configureren Leave a comment

Barcode scanner ontvangen maar deze doet niet wat u wenst? Barcode scanners kunnen aanvullend geconfigureerd worden. Bij goedkope barcode scanners doorgaans via een beknopte handleiding. Voor bekende merken als Datalogic, Zebra en Honewell zijn er uitgebreide PDF handleidingen en gratis software beschikbaar.

Download vanaf deze locatie Datalogic Aladdin

Download vanaf deze locatie Zebra 123scan2

De software voorziet aanvullend in het actualiseren van de firmware.  Via een PDF handleiding een barcode scanner configureren is eenvoudig, via de zoekfunctie kiest u de gewenste configuratie en scant in de aangegeven volgorde betreffende barcodes. Via software is de scanner in realtime te configureren.

Het kopen van een goedkope barcode scanner lijkt dus aantrekkelijk maar let er dan wel op of er een fatsoenlijke handleiding of software bijgeleverd wordt.

Geef een reactie