OS X El Capitan (Apple MAC) barcode scanner werkt niet Leave a comment

Sinds de lancering van OS EL Capitan (10.11.6) (Apple mac) werken diverse USB barcode scanners niet meer.

Deze USB barcode scanners maken gebruiken van HID drivers. HID drivers zorgen ervoor dat het besturingssysteem diverse hardware automatisch detecteert en installeert. Doordat Apple een wijziging in deze driver doorgevoerd heeft werken bepaalde USB barcode scanners niet meer. Momenteel onderzoeken wij een oplossing. (UPDATE: Metapace S-1  werkt wel).

Samenvatting
OS X El Capitan  (Apple MAC) barcode scanner werkt niet
Artikelnaam
OS X El Capitan (Apple MAC) barcode scanner werkt niet
Beschrijving
Sinds de lancering van OS EL Capitan (10.11.6) (Apple mac) werken diverse USB barcode scanners niet meer. Deze USB barcode scanners maken gebruiken van HID drivers. HID drivers zorgen ervoor dat het besturingssysteem diverse hardware automatisch detecteert en installeert. Doordat Apple een wijziging in deze driver doorgevoerd heeft werken bepaalde USB barcode scanners niet meer. Momenteel onderzoeken wij een oplossing. (UPDATE: Metapace S-1  werkt wel). 
Auteur
Uitgegeven door
barcodewinkel.nl
Logo

Geef een reactie