barcode scanner datalogic Leave a comment

barcode scanner Datalogic

Met Datalogic Scanning haalt u barcode scanners in huis die zowel betaalbaar, degelijk en compleet zijn. Bovendien zijn barcode scanners eenvoudig te configuren met Datalogic Aladdin

Niet bekend met de werking van een USB barcode scanner? USB barcode scanners zijn Plug&Play.  Gescande data komt daar terecht waar de cursor knippert, dit is dus ongeacht het gebruikte programma. In de meeste gevallen geeft de barcode scanner na het scannen automatisch een ENTER zodat je direct met de invoer op een volgende regel begint. Vaak zie je de term 1D staan. 1D staat voor 1 dimensionaal en geeft de opmaak van de barcode weer.

Je kent deze 1D barcode uit de supermarkt waar alle producten voorzien zijn van een barcode. Onder de streepjes zie je de waarde staan. Deze waarde is o.a. gekoppeld aan een prijs en voorraadpositie. Tijdens het afrekenen verschijnt de bijbehorende prijs en weet het systeem dat er een product verkocht is en van de voorraad kan worden afgeboekt.

 

Geef een reactie