Bonprinter

Een bonprinter is in een moderne bedrijfsvoering niet meer weg te denken. Voor de klant geeft het een professionele indruk als hij of zij na het afrekenen een keurige kassabon ontvangt, voor de ondernemer biedt het mogelijkheden om de kassabon als verlengstuk van zijn dienstverlening te gebruiken. Via bijgeleverde software is het mogelijk om een bedrijfslogo op de kassabon te printen.

Citizen CT-S2000

Bonprinters kunnen met een PC verbonden worden door middel van USB, 10/100 ethernet, Serieel, en Bluetooth. Voor toepassingen in combinatie met Android en Apple IoS (mPOS) is het ook  mogelijk om zonder de installatie van stuurprogramma’s te printen. In dit geval wordt er gebruik gemaakt van XML. Voor het openen van een kassalade is de bonprinter via een RJ12 stekker verbonden. De bonprinter geeft na het printen automatisch een zogenaamde “Drawer Kick”.

Kassabonprinters printen veelal volgens het thermisch transfer principe. Het maakt gebruik van inkt overbodig en is bovendien snel. De maximale afdrukbreedte van een bonprinter bedraagt 80 mm. Stuurprogramma’s maken het mogelijk de bonprinter eenvoudig en snel te installeren. Een bonprinter is na het installeren net zoals je dat gewend bent van een laserprinter aanvullend te configureren.

 

Onderstaand een lijst van beschikbare bonprinter- technieken:Kassabonprinter

  • Keuken bonprinters
  • Dot Matrix bonprinters
  • Thermische bonprinters
  • Inkt jet bonprinters
  • Hybride bonprinters
  • Mobiele bonprinters
  • Inbouw bonprinters

Barcodewinkel.nl adviseert en levert bonprinters van de merken Metapace, Epson, Star en Citizen

Samenvatting
Bonprinter kopen
Artikelnaam
Bonprinter kopen
Beschrijving
Bonprinter kopen? In dit artikel bespreken wij de mogelijkheden van de verschillende bonprinters en geven inzicht in het gebruik van een bonprinter als verlengstuk van de ondernemer zijn dienstverlening.
Auteur
Uitgegeven door
Barcodewinkel.nl
Logo